Wat is electro acupunctuur?

Acupunctuur zonder naalden

Electro acupunctuur is onderdeel van de Gezondheid-APK, het is een veilige en pijnloze methode om klachten te verhelpen en voorkomen. De behandelwijze is gebaseerd op kennis van homeopathie, orthomoleculaire geneeswijze, traditionele Chinese acupunctuur en reguliere geneeskunde. Er worden geen naalden gebruikt.

 

Tot op cellulair-niveau

Electro-acupunctuur Frank Landsman - Pijnloos naar de oorzaak en oplossing van uw klachten.
Electro acupunctuur is ontwikkeld door twee artsen. Patholoog anatoom Dr. Voll maakte de werking van de acupunctuurpunten meetbaar door een natuurkundig meetapparaat te ontwikkelen, hiermee kon de gezondheidstoestand van het weefsel op cellulair niveau aangetoont worden bij de levende mens. De Vollse machine. Hij werkte hiervoor samen met natuurkundige ingenieurs en klassieke Chinese acupuncturisten. Dr. Reckeweg heeft vanuit de reguliere geneeskunde op cellulair niveau een systeem ontwikkelt (homotoxicologie) waarbij je kon zien in welke mate een cel gezond is of ziek. Hij deed dit om inzicht te krijgen in de vervuiling van de medicijnen op cellulair niveau. Dr. Schimmel bracht de virale fasen op cellulair niveau in kaart. Deze kennis werd samengebracht door Dr. G.S. Blokker aan de Universiteit voor progressieve geneeskunde in Arnhem. Dit vormt de basis voor het vak Electro acupunctuur.

 

Doelgericht meten

Met electro acupunctuur meten we doelgericht de klachten van uw lichaam, tot op celniveau en zelfs DNA-niveau, waardoor de oorzaak snel achterhaalt wordt. Vervolgens wordt er op maat een middel gemaakt zodat het lichaam weer normaal kan functioneren (zichzelf herstellen en ontdoen van belastende gifstoffen).

 

Het doel van Electro-Acupunctuurdoel van electroacupunctuur - franklandsman naturgeneeskunde

1.    Klachten verhelpen en gezond worden

Behandeling is zinvol als het lichaam zelf niet in staat is de klachten te verhelpen. In principe kunnen alle klachten behandeld worden. Deze behandelwijze is geschikt voor iedereen vanaf de geboorte.

2.    Chronische ziektes gunstig beïnvloeden

Chronische ziektes zoals suikerziekte en reuma, zijn niet te genezen met Electroacupunctuur. De behandeling kan echter wel een goede invloed hebben en de ziekte beter beheersbaar maken, waardoor cliënten zich veelal vitaler voelen.

3. De gezondheid en balans behouden

Mensen die zich gezond voelen, willen ook in de toekomst gezond blijven.
Zo is het bijvoorbeeld mogelijk eens per periode of per jaar een preventieve diagnose te laten stellen d.m.v. de Gezondheid-APK.

 

 

Belangrijk: Raadpleeg bij lichamelijke en geestelijke klachten altijd eerst uw huisarts

One Response to Wat is electro acupunctuur?

  1. nathalie on 9 juli 2015 at 12:30

    Lijkt dit op biofotonen therapie? dat heb ik toen gedaan maar heeft bij mij niets geholpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

You are using the BNS Add Widget plugin. Thank You!