Voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk

De behandeling bij de Gezondheidsdetective is het meest succesvol wanneer je jezelf goed voorbereid, met een overzicht van de historie van je klachten of gezondheid problemen. Handig zijn om te weten, een behandeling wordt in de meeste gevallen door de verzekeraar vergoed in de aanvullende verzekering.

De behandeling

De eerste sessie duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. Vervolgsessies duren ongeveer 45 minuten. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klachten. Tijdens het eerste consult wordt een complete anaylse gedaan om samen uw specifieke behandelplan te bepalen. Bij vervolgbehandelingen meet de therapeut alleen die functies van uw lichaam die ontregelt waren. Vervolgbehandelingen vinden ongeveer om de 3- 6 weken plaats.

Neem bij de eerste sessie de door u gebruikte medicijnen mee. Voor een zo compleet mogelijk beeld, werken wij het liefst samen met reguliere artsen. Het is raadzaam gemakkelijk zittende kleding te dragen. Bij klachten is het altijd wenselijk eerst de huisarts en eventueel een specialist te raadplegen.

Vergoedingen door verzekeraars

Wij zijn aangesloten bij beroepsorganisaties SRBAG en SIRTAG en hebben een landelijke CZ-AGB code. De behandelingen van onze praktijk worden doorgaans de hoogste vergoeding toegekend door de verzekeraar. Tevens zijn we BIG geregistreerd als fysiotherapeut. De meeste aanvullende verzekeringen vergoeden geheel of gedeeltelijk. Neem contact op met uw verzekeraar voor meer informatie.
big_register
logo srbag

afbeelding caduceus gezondheidsdetective


Belangrijk: Raadpleeg bij lichamelijke en geestelijke klachten altijd eerst uw huisarts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

You are using the BNS Add Widget plugin. Thank You!