Over Frank

“In no time naar de kern…”

Mijn naam is Frank Alexander Landsman en als Gezondheidsdetective help ik mensen gezond te worden en gezond te blijven, door middel van therapeut natuurgeneeskunde, electro-acupunctuur en fysiotherapie. De kunst van genezing is mijn passie. Hiervoor zet ik alle kennis en ervaring in, die ik heb mogen op doen als fysiotherapeut, therapeut electro-acupunctuur en natuurgeneeskundig therapeut. Mijn persoonlijke missie is om mensen te inspireren om de natuurlijke blijheid  van de ziel te herstellen, met lichamelijke, psychische en emotionele gezondheid als natuurlijk gevolg.

foto gezondheidsdetective frankHet is mijn wens om het leven te verrijken van een ieder die zijn gezondheid wil verbeteren of op een dood spoor zijn gekomen in de gezondheidswereld. Ruim 25 jaar ben ik op speurtocht naar de kern van gezond zijn. Door middel van alle opleidingen en ervaringen als therapeut, heb ik door de jaren heen een probleem oplossende methode ontwikkeld die het lichaam effectief ondersteunt bij het zelfregulerend vermogen en waarmee ik vele mensen heb mogen helpen. Graag deel ik mijn expertise bij het vinden van de oplossing voor jouw situatie.

 

De loopbaan van Frank 

Fysiotherapeut

In 1987 stuurde ik cum laude af aan de Academie voor Fysiotherapie van Thim van der Laan, waarna ik direct aan het werk ging als fysiotherapeut. In America was ik 11 jaar lang actief als fysiotherapeut in diverse zieken- en verpeeghuizen. In deze periode ontwikkelde zich een kwaliteit als compassie, in mijn specialismen revalidatie en openwond genezing. Naast deze werkzaamheden bleef ik studeren, Progressieve Geneeskunde & Neuraal-therapie en gaf ik lezingen over het mechanisme van bewustzijn.

Electro-acupuntuur therapeut

Rathera electro-acupunctuur - franklandsman.nlVanuit de achtergrond als fysiotherapeut belandde ik op het pad van electro-acupunctuur. Vaak werd ik geconfronteerd met patiënten die  heen en weer gestuurd werden tussen verschillende specialismen zonder een oplossing voor hun klachten. Er bestond bij mij een interesse om dieper in een mens te kunnen kijken en de werkelijke oorzaak van klachten te achterhalen. Dit bracht mij bij een methode waarmee ik dieper kon kijken; electro-acupunctuur.

Na terugkomst in Nederland volgde ik de opleiding Rathera therapeut (RADTS: Additief Diagnostisch Therapeutisch Systeem) bij Rob Rijnsent. Daarnaast geeft de MARS III, de digitale versie van de Rathera machine, aanvullende analytische en therapeutische mogelijkheden.

Progressieve Geneeskunde 

Via de Universiteit voor Progressieve Geneeskunde (Dr. G.S. Blokker) ben ik verder gaan studeren in de methode Voll-Electroacupunctuur en homotoxicologie. Tijdens deze studie werden mijn ogen geopend en had ik eindelijk een diagnostisch apparaat om de vage klachten en symptomen concreet en behandelbaar te maken. Via de studie voor epidemiologie aan het AMC te Amsterdam kwam ik erachter dat vele wetenschappelijke onderzoeken erg subjectief zijn en niet de significante relevantie bevatten, zoals die door de gemiddelde Nederlander wordt aangenomen als de enige waarheid. Sinds 1989 ben ik praktiserend electro-acupunctuur therapeut.

Aanvullende technieken en Indiaanse Roots

Naast mijn studies heb ik mij verdiept in de Oosterse vechtsporten en mediDSC02438tatie technieken zoals: Aikido, Tae-Kwon-Do, Kyukushinkai, Chi Gong, Transcendente meditatie (TM) en Zhuan Falun Dafa, evenals diverse psycho-emotionele therapieën en Ho’oponopono, een Hawaiaanse vorm van gebedsgenezing.ijn ogen werden destijds geopend door het boek “Het keerpunt” van Frietjov Capra.
In de periode in Amerika mocht ik het contact met mijn Indiaanse Roots realiseren waarin ik mijn spiritualiteit verder kon verdiepen en leren over de ‘native American way’s’ (Sundance) van heling & gebed.

Mijn persoonlijke visie op spiritualiteit

Het leven is zoals een elastieke bandje. Alles wat we ervaren gebeurd doormiddel van een eerste impressie. De eerste impressie is ofwel spanning, ofwel ontspanning. Gezondheid heeft ermee te maken dat we moeten leren als mens om alles los te laten wat ons spanning geeft. Pas dan kunnen we onze werkelijke natuurlijke zelf ervaren en een verbinding aangaan met moeder natuur en de bron. Alle spiritualiteit heeft tot doel om dit te mogen ervaren.

+Frank Landsman

Belangrijk: Raadpleeg bij lichamelijke en geestelijke klachten altijd eerst uw huisarts

14 Responses to Over Frank

 1. Manon van Ankum-de Mooij on 16 mei 2013 at 22:22

  Beste Frank,

  Wij kennen elkaar van lang geleden. Imposante lijst van opleidngen en studies heb je op je naam staan.Leuk dat het goed met je gaat! Ben heel benieuwd hoe je de pijn, voorkomend uit slijtage , denkt te kunnen bestrijden. NLP is wat mij betreft een zeer beperkt item. Ik heb slijtage t.p.v. L4/L5. Wellicht minimaal, maar bij mij zeer pijnlijk en beperkend.
  Chiropractie werkt slechts beperkt en ik vraag me ook echt af waarom bij de ene mens bepaalde zaken meer pijn of minder pijn veroorzaken. Tot nu toe heb ik echt geen sluitend antwoord gekregen van wie dan ook. Misschien kun jij me dat wel geven:)

 2. lilian rood on 17 mei 2013 at 11:03

  geachte frank,

  ik heb arthrose in mijn heup, veel pijn en een operatie word aanbevolen
  echter daar ben ik niet klaar voor ik ben 56 jaar en wil dit niet
  ik heb van een kennis vernomen dat zij veel baat heeft bij u

  mijn zorgverzekeraar vergoed mij als u bij srbag rbng en nap aangesloten is
  wellicht krijg ik een antwoord van u

  vrgr

  l rood

 3. George Steffens on 22 mei 2013 at 13:17

  Goedemiddag Frank,

  Heb jij nog een goede ip tegen diaree? Ik heb er nu al 5 dagen last van en niets lijkt te helpen. Alles wat er vast in gaat komt er vloeibaar uit. Ik gebruik op dit moment ORS en Okugest.

  Groet George

 4. george steffens on 27 mei 2013 at 10:48

  Goedemiddag Frank,

  Ik blijf maar aanmodderen met de diaree. Verder heb ik ook weer vochtbultjes onder mijn rechtervoet. Op een of andere manier komt er dus steeds een herpes virus terug. Wat kunnen we hier aan doen. Weer een nieuwe afspraak maken

 5. Frank on 3 juni 2013 at 13:56

  Hoi George,
  Altijd bellen want E-mail haast geen tijd meer voor. Diarrhee kun je stoppen met NORRIT en PRO-BACTIOL PROBIOTICA en geen suikers/alcohol, blaasjes is virus moeten we meten. Groet Frank

 6. Frank on 3 juni 2013 at 14:00

  Hoi Manon,
  Bellen werkt bij mij 1000x sneller dan E-mail, graag wil ik je helpen.
  Frank

 7. Frank on 30 juli 2013 at 07:51

  Hoi George,
  Bellen is sneller! Maar Norrit, Pro-Biotica, Ambrotose werkt goed!
  Frank

 8. Frank on 30 juli 2013 at 07:52

  Beste Lilian,
  Het doormeten geeft een goed inzicht om een behandelplan te maken.
  Frank

 9. gepke van der meer on 16 januari 2014 at 09:11

  Beste Frank,
  Ik hoop dat jij me verder kunt helpen. Heel graag zelfs. Al jaren voel ik me niet oke (alle symptonen van jou B12 verhaal zijn van toepassing op mij).Ik praat met een psychiater en ben bij een shiatsu-mevrouw.Ik weet dat ik geestelijk een weg te gaan heb,echter hoe ik nu leef is bijna een vorm van isolatie.Lopen wil niet meer en fietsen al helemaal niet.Ik voel me gewoon constant rot, moe en vreemd. Ik kon maar niet geloven dat het ‘psychisch’was en heb 2 jaar geleden mijn B12 laten prikken. Uitslag: veel en veel te hoog. Door de dokter werd er verder geen aktie op gezet. Omdat ik niet kon geloven dat het (alleen) door de psyche komt, ik blijf in dezelfde ellende zitten, heb ikvorige week weer mijn B12 laten prikken. Uitslag:waarde 682. Veel en veel te hoog, zei de doktersassistente en ik moest er maar met een psychiater over gaan praten. Na het lezen van jou theorie geloof ik juist nu dat ik te weinig B12 heb. De hoge waarde zegt mij juist dat er in mijn lijf heel veel B12 cellen omcapsult zijn. Wil je me aub helpen. Soms trek ik het bijna niet meer en denk wel eens ‘laat mij maar gaan’, niet omdat ik niet meer leven wil, maar omdat zo te leven, zo erg zwaar is. Elke dag weer.
  Ik hoop snel van je te horen wat je vindt van mijn bevindingen en wat jou advies hierin is.
  met vriendelijke groet,
  Gepke van der Meer

 10. Nathalia Zoer on 3 juni 2014 at 07:21

  Hallo Frank,

  Ik ben ontzettend blij dat ik uiteindelijk de stap gemaakt heb, om jou te bellen. Ik heb jaren onderzoek achter de rug, uiteindelijk is bij mij de auto- immuun ziekte sjögren geconstateerd. Ik kreeg de nodige medicijnen, heb een revalidatie traject gedaan etc. Maar het bleef vallen en opstaan, ik had veel pijn, was stijf, geen dingen die ik op mijn leeftijd wilde. Ik ging mijn voeding veranderen, hierna begon ik me beter te voelen. Nadat ik bij jou onder behandeling kwam, ging het echt steeds beter met me. Ik voel me beter dan ik sinds jaren gedaan heb, ik heb bijna geen pijn meer, heb weer energie, ben niet steeds moe. Kortom IK LEEF. Ik ben blij en dankbaar dat jij op mijn pad gekomen bent. Lieve Frank, je bent een topper!!!!!

 11. Mw.Reijmers on 19 augustus 2014 at 10:53

  Al heel veel jaren ben ik op zoek naar een energetisch therapeut die werkt in de voetsporen van de heer G.S.Blokker. Helaas lang niet meer in leven. Hij had zijn praktijk in Arnhem, Velperweg 97.
  Hij heeft mijn moeder geweldig begeleid. Dankzij hem heeft zij ernstige
  kwalen getrotseerd en 94 jaar geworden.Nu ben ik als dochter zelf sukkelend, doch geen medicus die me kan helpen.Graag wil ik met U contact opnemen nu ik gelezen heb dat U zich in de werkwijze en resultaten van dokter G.S.Blokker verdiept hebt en een zijn opleiding gevolgd hebt, hoop ik dat Umij kunt helpen. Ik ben fysiologisch heel gezond doch heb ernstige artroise.
  Wilt U met mij contact opnemen alstublieft? Heel hartelijk dank.
  Paulien,m.w.Reijmers.

 12. linda sempels on 3 januari 2015 at 14:28

  Hallo,

  Ik zou mij dringend moeten laten behandelen met deze RADTS-therapie.
  Het is wel een beetje ver voor mij, ik woon in België in Vlaams-Brabant. Op internet kan ik geen Radts-therapeut vinden in België, is dit normaal ?? Ken jij iemand ??
  Als er geen in België zijn ben ik bereid naar NL te komen, maar ik vermoed dat ik wel verschillende keren zal moeten terugkomen. Waarschijnlijk betaald het ziekenfonds deze therapie niet terug hé. Hoeveel kost ongeveer een consult ?
  Dank je,

  Groetjes,
  Linda

  *** Antispam disabled. Check access key in CleanTalk plugin options. Request number 3747aa0741e5e5646dc18f09003ec2fe. Antispam service cleantalk.org. ***

 13. claudia van den Hooven on 1 februari 2015 at 21:59

  Hallo Frank,

  Is het niet veel handiger om afspraken via e-mail te doen?
  Of althans een reservering?

  Ik wil graag vrijdagochtend de 27e februari 2015, rond 11 uur, bij je terecht. Als het kan.

  Op 27 februari is het 6 weken geleden dat ik bij je geweest ben.
  En ik ben reuze benieuwd, hoe het verder zal gaan.
  De drainage druppels neem ik getrouw in (ik zit nu op 9 dr. per dag, ik denk dat ik morgen kan overgaan naar 10 dr.)en de verdere supplementen en het gaat al stukken beter. Om nog niet te spreken van heel goed. :)

  Vriendelijke groeten,
  Claudia

  ps Ik heb al geprobeerd je telefonisch te bereiken maar zonder resultaat.
  Ik zal het morgen weer proberen.

  *** Antispam disabled. Check access key in CleanTalk plugin options. Antispam service cleantalk.org. ***

 14. Rebecca Rafa Zachary on 11 juni 2016 at 16:46

  Hallo mensen!

  Ik wilde Frank even aanraden! Ik kwam een tijd terug bij hem als patient voor o.a. overgewicht en vermoeidheid en hij wist mij in no-time op te knappen! Proficiat!
  Ik stond verbaasd over alle kennis die hij bezit, hier kom ik zeker nog eens als ik een gezondheidsprobleem heb.

  Groetjes Rebecca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

You are using the BNS Add Widget plugin. Thank You!