In de afgelopen maanden heb ik een belangrijke nieuwe ontdekking gedaan voor de gezondheid, betreffende de bevrijding van de vitamine B12. Een diepgaand geheim dat ik ontdekte via oud collega mevrouw M. Bosscher, die dit in de afgelopen jaren heeft ontrafeld. 

Na er een aantal maanden mee gewerkt te hebben zijn de resultaten verbluffend. Door deze methode van behandeling kan ik nu klachten oplossen die eerder onopgelost bleven. De meest uiteenlopende klachten van de gezondheid kunnen direct en nauwkeurig geanalyseerd worden.

VITAMINE B12 AFBEELDING
Vitamine B12 geblokkeerd

De belangrijkste bron voor onze energie voorziening is de B12 vitamine, omdat die ervoor zorgt dat zuurstof wordt opgenomen en vervoert door ons bloed. Via ons voedsel, ons drinken en de lucht die we inademen komen er allerlei gifstoffen in ons lichaam (toxinen) die ons lichaam vervuilen en onze energie wegnemen. Door de toxinen raakt de vitamine B12, de levenselixer, geblokkeerd.

Wanneer er te weinig B12 in je bloed zit, schrijft de arts normaal gesproken een B12 injectie voor. Even voel je je beter, maar dan komt toch die moeheid weer terug. Het probleem wat bij velen naar boven komt is dat de vitamine B12 geblokkeerd is en daardoor niet zijn werk kan doen, te weten het opnemen van zuurstof O2.

Hoe werkt de bevrijding van vitamine B12 ?

De vitamine B12 bestaat uit een Cobalt kern en een Chlorofyl schil. De vitamine B12 zelf kan inactief gemaakt worden door de binding van zijn Cobalt kern aan andere zware metalen zoals; lood, cadmium, kwik, tin en/of  doordat de Chlorofyl ring zich bindt/hecht aan andere gifstoffen zoals vloeistof uit operatie verdovingen, articaïne, antibiotica, vaccinaties en insecticiden.

Wanneer de B12 vitamine inactief is geworden, is gifstof onthechting  noodzakelijk voor de terugkeer van onze levenslust en vitaliteit. Dus als je merkt dat je vitaliteit achteruitgaat, laat dan even je zuurstof verzadiging, Hb/Ijzer, en B12 testen. Blijf je moe? Laat de B12 specifiek voor je testen.

Echt niet alle onduidelijke klachten zitten tussen je oren!

Symptomen problemen met B12 vitamine 

Veel voorkomende symptomen van een inactieve B12 zijn vermoeidheid, depressie, hoofdpijn, duizeligheid, darmklachten, misselijkheid en dementie. Zie hier de uitgebreide lijst van symptomen.

Referenties: ArticaineAmalgaam zware metalen, Meettechniek: Empirisch Klinisch M.M.C. volgens Mevr M. Bosscher.

Belangrijk: Raadpleeg bij lichamelijke en geestelijke klachten altijd eerst uw huisarts

5 gedachten over “Nieuwe behandeling vitamine B12 succesvol”

  • wat n geweldige ontdekking. je hoort zoveel van deze klachten. ik zeg altijd, je moet naar frank gaan. maar het lijkt ook wel of mensen n bord voor hun hoofd hebben en lekker door willen sukkelen. n soort aandacht willen. maar frank je bent met mij goed bezig. hoe ik me voel geweldig. groetjes marijke

  • Hoe los je dan die b12 blokkade op?

    *** Antispam disabled. Check access key in CleanTalk plugin options. ***

  • Schittelend veelbelovend artikel.
    Maar hoe werkt die bevrijding van vitamine B12 dan? Het enige dat ik daarover lees is dat gifstof onthechting noodzakelijk is.
    En dat is alles?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.