Van klacht naar gezondheid met natuurgeneeskunde

Natuurlijk gezond zijn - Natuurgeneeskunde & Electroacupunctuur franklandsman.nl

Klachten met uw gezondheid? Heeft u last van stress, vermoeidheid of diabetes? De Gezondheidsdetective helpt snel de oorzaak te vinden van uw ongemak of ziekte. Frank is specialist in het doorgronden van klachten.

De natuurgeneeskunde is een uitstekende manier om dieper in te gaan op achterliggende oorzaken. Veelgehoorde klachten en ziekten zoals autisme, hoge bloeddruk, stress en vermoeidheid kennen hun oorzaak uiteindelijk in lichamelijke vervuiling, een tekort aan vitaminen of een andere oorzaak. Samen bekijken we wat een passende behandelmethode voor uw probleem is.

Frank Landsman is een alternatief therapeut met jarenlange kennis en werkervaring.  U kunt terecht voor electro acupunctuur met behulp van de Rathera en Mars III-aparatuur, natuurlijke geneeskunde, fysiotherapie en gezondheidscoaching. Ik werk uitsluitend op basis van homeopathische middelen, vitaminen en mineralen.

 

Wat betekent dit voor u? Levenskwaliteit!
Leven in plaats van overleven. Normaal kunnen functioneren in het dagelijks leven, en u richten op datgene waar u werkelijk om geeft.

 

Belangrijk: Raadpleeg bij lichamelijke en geestelijke klachten altijd eerst uw huisarts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

You are using the BNS Add Widget plugin. Thank You!