Natuurlijk gezond zijn - Natuurgeneeskunde & Electroacupunctuur franklandsman.nl

Klachten met uw gezondheid? Heeft u last van stress, vermoeidheid of diabetes? De Gezondheidsdetective helpt snel de oorzaak te vinden van uw ongemak of ziekte. Frank is specialist in het doorgronden van klachten.

De natuurgeneeskunde is een uitstekende manier om dieper in te gaan op achterliggende oorzaken. Veelgehoorde klachten en ziekten zoals autisme, hoge bloeddruk, stress en vermoeidheid kennen hun oorzaak uiteindelijk in lichamelijke vervuiling, een tekort aan vitaminen of een andere oorzaak. Samen bekijken we wat een passende behandelmethode voor uw probleem is.

Frank Landsman is een alternatief therapeut met jarenlange kennis en werkervaring.  U kunt terecht voor electro acupunctuur met behulp van de Rathera en Mars III-aparatuur, natuurlijke geneeskunde, fysiotherapie en gezondheidscoaching. Ik werk uitsluitend op basis van homeopathische middelen, vitaminen en mineralen.

 

Wat betekent dit voor u? Levenskwaliteit!
Leven in plaats van overleven. Normaal kunnen functioneren in het dagelijks leven, en u richten op datgene waar u werkelijk om geeft.

 

Belangrijk: Raadpleeg bij lichamelijke en geestelijke klachten altijd eerst uw huisarts

Eén gedachte over “Van klacht naar gezondheid met natuurgeneeskunde”

  • Ik kwam binnen met vage klachten zoals vermoeidheid, dof gevoel, grauwig bestaan, gewoon niet fit. Een halfjaar en 4 consulten verder ben ik fitter dan ik ooit geweest ben. Ik heb energie voor 10, zie de kleuren in mijn bestaan en heb een diep gevoel van vertrouwen. Hoe het kan? Ik heb mijn amalgaanvullingen laten vervangen, alle voedingssupplementen genomen(van chlorella, Vitamine E tot essentiele suikers) die Frank me voorschreef en trouw de druppels gebruikt. Superblij mee. Van een gezond en fit lichaam krijg je ook gewoon een veel leuker leven. Thanks Frank, superblij mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.