De hele wereld is in de ban van het Corona virus en wat er aan te doen. De temperatuur loopt hoog op. Niet alleen in China; ook op andere plekken in de wereld worden mensen gediagnosticeerd met deze ziekte. Hoewel het niet per se voor iedereen schadelijk is, zijn veel landen wel in een opperste staat van paraatheid.

 

Wat is het Coronavirus en waar komt het vandaan?

Het virus komt oorspronkelijk van Chinese bodem. Het heeft volgens google patenten een patent. Dat betekent dat het geregistreerd is en dat ze hiervoor vaccinaties maken die eind 2021 beschikbaar worden. 

Wat is een virus?

Een virus is net als een bacterie niet te zien met het blote oog. Een virus heeft een omhulsel waarin het genetische materiaal zit opgesloten. Dit omhulsel heet de eiwitmantel. De eiwitmantel vormt dus de beschermlaag van het daadwerkelijke virus. Pas op het moment dat het genetische materiaal de eiwitmantel verlaat, kan het andere cellen besmetten met het virus.

Virussen vermenigvuldigen zichzelf, in tegenstelling tot bacteriën, niet door celdeling. Een virus kan zich alleen vermenigvuldigen via de cellen van mensen, dieren of plantencellen. Virussen zijn niet altijd levende organismen. Het zijn vaak complexe bio-moleculen, die een levende cel nodig hebben om actief te zijn. Typisch zijn virussen smal, onafhankelijke deeltjes, gebouwd van kristallen en macromoleculen. In tegenstelling tot bacteriën vermenigvuldigen zij alleen in het binnenste van een gastheer. Ozone vernietigd virussen door hun eiwitlaag op te lossen en in de kern door te dringen, waardoor het virale RNA vernietigd wordt.

De zieketeverwekker

Het begrip miasma zoals Hahnemann het hanteerde is synoniem voor: micro-organisme, bacterie, parasiet of virus. Maar met ‘miasma’ bedoelde Hahnemann vooral de effecten van micro-organismen op de levenskracht met inbegrip van de symptomen die op de volgende generatie(s) worden overgedragen. Ziekteverwekkers, pathogenen zelf zijn niet direct verantwoordelijk voor ziekte, maar wel hun ziekteproduct, toxine of toxisch effect, vooral door onderdrukking. In deze zin is het miasma een verontreiniging, aantasting of stigma.

De ziekteverwekker doden volstaat dus niet altijd, want het ziekte-product en de evt. verzwakking van het organisme blijft. De levenskracht wordt door deze chronische infectie blijvend verzwakt. Het juiste middel moet ook gebaseerd worden op de hierdoor veranderde constitutie.
Een miasma is dus geen ziekte, maar de fundamentele constitutionele gesteldheid van het individu, de dynamische basis voor ziekte. Het miasma wordt dan ook niet behandeld, maar de constitutionele / miasmatische gesteldheid.

Deze miasmatische predispositie kan na enige stress zoals een acute ziekte, shock, trauma verdriet, woede, etc. met secundaire symptomen tot uiting komen, bij verdere ontwikkeling tot ernstige structurele pathologie in de weefsels en organen is het tertiaire stadium bereikt. Al de symptomen die uit bovengenoemde manifestaties voortkomen noemt men de miasmatische symptomen. Miasma’s zijn dus de primaire fundamentele oorzaak voor ziekte, belastende omstandigheden zijn de secundaire factoren.

Het corona virus bestrijden

Wil je een virus bestrijden met behulp van een desinfectiemiddel, houd dan rekening met een langere inwerktijd. Het afdoden van een virus duurt namelijk langer dan het afdoden van een bacterie, omdat een desinfectiemiddel eerst door de eiwitmantel heen moet dringen voordat het virus uitgeschakeld kan worden.

Wat kan ik doen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen?

De belangrijkste maatregelen die je kan nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn heel simpel. Deze maatregelen gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken. Het is dus altijd belangrijk om deze op te volgen.

Het zijn:
1. Was je handen regelmatig en drink water.
2. Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
3. Gebruik papieren zakdoekjes

 

Wanneer naar huisarts of GGD

Als je in Nederland verkouden bent of longklachten hebben, hoef je je meestal geen zorgen te maken dat je het nieuwe coronavirus hebt. De kans is veel groter dat je gewoon griep hebt of een ander verkoudheidsvirus.

Neem telefonisch contact op met je huisarts of de lokale GGD Gemeentelijke Gezondheidsdienst als je:

 

•1. Koorts hebt met luchtwegklachten (hoesten of kortademigheid)

•2. De afgelopen twee weken contact hebt gehad met een patiënt met het nieuwe coronavirus.

•3. En de afgelopen twee weken in een land/regio geweest bent met wijdverspreide verspreiding van het coronavirus:

 

(China -inclusief Hong Kong en Macau-, Singapore, Zuid-Korea, Iran, Noord-Italië – de provincies Lombardije, Veneto, Emiglia Romangna en Piëmonte)

 

De huisarts overlegt met de GGD of onderzoek naar het nieuwe coronavirus nodig is.

Desinfectie middel

Waterstofperoxide heeft een krachtige oxiderende werking. Het probleem met pure waterstofperoxide is dat het erg instabiel is. Het reageert erg snel, stopt nooit meer met reageren en is dus snel “op”. Om dit tekort te ondervangen zijn veel methodes bedacht om de waterstofperoxide meer stabiel te maken. Deze hebben een wisselend succes. Freebac is gestabiliseerd middels een gel van natuur eigenproducten, waaronder voedingszuren. Niet om reclame te maken, wel omdat dit het enige middel is wat we konden vinden dat dit effect heeft. Freebac zorgt voor een volledig gecontroleerde reactie van waterstofperoxide waardoor erg weinig chemicaliën verloren gaan en een veel betere desinfectie wordt bereikt. De waterstofperoxide wordt omgezet in micro-encapsulated oxygen, daarom is Freebac uniek en niet meer vergelijkbaar met waterstofperoxide.

Actieve Zuurstof

Freebac is een milieu vriendelijk desinfectie middel op basis van actief zuurstof. We weten nog niet hoe lang een corona virus kan overleven op oppervlakten en dus moet alles ontsmet worden met langdurig werkende oxidatie zoals Freebac. 1.Een krachtige oxiderende werking: Omdat de actieve stof waterstofperoxide is, blijft dit het voornaamste werkingsprincipe.
2.Verwijdert zowel grampositieve als gramnegatieve bacteriën, schimmels, bacteriesporen en virussen.
3.Geen resistentie mogelijk: door de oxidatieve werking kan er geen resistentie worden opgebouwd.

Vaccinatie Coronovirus

Het eerste vaccin tegen het nieuwe coronavirus kan volgens Wereldgezondheidsorganisatie WHO over 18 maanden klaar zijn eind 2021. In de tussentijd moeten landen “zo agressief mogelijk” proberen te voorkomen dat het virus zich verder verspreidt. WHO-chef Tedros noemt het coronavirus een wereldwijde bedreiging die potentieel gevaarlijker is dan terrorisme. “Word wakker en beschouw dit virus als publieke vijand nummer -1-“, riep hij alle landen op.

Bescherming van je familie en geliefden tegen het virus

Volgens Gabriel Coussins MD is er een protocol voor preventieve ‘immuniteit’.
– illumodine-nanosilver-red algar
– mega defence
– antioxidant xtreme
– licorice root
– vita D-2000 iu
– vita A-25000 iu
– vita C Health Force

In aanvulling op Gabriel Coussins MD kun je ook denken aan:
– Ozon intraveneus via reguliere artsen.
– Crystal energy-Megahydrate
– Zuiveringszout om pH-zuurgraad op 7.3 te stabiliseren
– Chlorella om belasting zware metalen te binden
– Hoge dosis essentiële suikers
– Vibrationeel eigen vibratie verhogen
– Horvi enzym preparaten
– Maximale probiotica
– Tachyon OS remedies

Voor een uitgebalanceerd advies neem je het beste contact met me op voor een op maat gemaakt en lichaamsspecifieke gezondheid APK-test.

Wanneer je vreest besmet te zijn, neem dan direct contact op met je huisarts of de GGD, die je verder zullen behandelen. Ben je behandeld en heb je restverschijnselen, zoals bijvoorbeeld chronische vermoeidheid, burnout symptomen, terugkomende koorts. onverklaarbare verschijnselen, dan kan ik je helpen met een verdere behandeling.

Op een sterke gezondheid!

Frank Landsman

www.franklandsman.nuit

Belangrijk: Raadpleeg bij lichamelijke en geestelijke klachten altijd eerst uw huisarts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.