In ons moderne leven nemen we veel zaken als vanzelfsprekend. Deze informatie over B12, suiker, amalgaam, verdoving en meer is belangrijk voor ons allemaal.

Zie hieronder links met informatie over bijwerkingen van verdovingen, vitamine B12 tekort, glucose intolerantie en diabetes, bloedgroep dieet, amalgaam, articaine, en verdoving bij de tandarts en keizersnede.

Tandarts verdovingen met amalgaam

Door tandarts verdovingen met  amalgaam belasten u uw zenuwgestel, met heftige gevolgen. De naam van de boosdoener: articaïne. Voor meer informatie leest u deze website van De Nederlandse Vereniging ter bevordering van de Bio-energetische tandheelkunde.

Lokale verdoving en ruggeprik

De lokale verdovingen van tandartsen kent zeer schadelijke nawerkingen, evenals de ruggeprik verdovingen bij keizersnede. De Bosscher Stichting zet zich in om wetenschappelijk onderzoek te bevorderen naar gezondheidsklachten ten gevolge van lokaal anaesthetica.

Vitmaine B12 tekort

Zeer nuttige informatie over de vitamine B12 en tekort aan vitamine B12 vind je op de website van Stichting B12 tekort. Wij hebben nu ontdekt dat een ogenschijnlijk tekort aan vitamine B12 soms te wijden is, aan een inactieve vitamine B12. Voor meer informatie over het verwijderen, kunt u contact met ons opnemen. Zie ook de website van Menssana.

Gevolgen van verdoving tandarts: TROS Radar tv-uitzending

In deze tv-uitzending van TROS Radar komen de schadelijke gevolgen van tandarts verdoving duidelijk aan het licht. Een aanrader voor iedereen die wel eens verdoving gebruikt heeft tandarts. Bekijk hier de uitzending.

Glucose intolerantie en de waarde van suikers in uw voeding

Steeds meer mensen ondervinden last van een te hoge suikerwaarde in hun voeding, ofwel een vorm van Glucose Intolerantie. Dan kan het belangrijk zijn om de waarde van suiker in uw voeding nauw in de gaten te houden. De glycemische index (GI) is een maat om aan te geven hoe snel koolhydraten in de darm worden verteerd en als glucose in het bloed worden opgenomen.Voor een complete lijst met suikerwaarden van voeding, kunt u de website van Mendosa of het Voedingscentrum bezoeken.

Dieet op maat, dieet op basis van bloedgroepen- en genotype 

Het bloedgroep en genotype dieet bieden manieren om naar je lichaam te luisteren en daardoor te ervaren wat goed voor je is en wat niet! Iedereen is uniek in zijn voedingsbehoeften. Het ene dieet werkt goed voor de een, maar niet voor een ander. Het antwoord is te vinden in de bloedgroep. Bekijk de website van Cocky van Hesteren.

 


Links

Sylvia Merens heeft al tien jaar een praktijk. De laatste jaren doet zij vooral Regressie- en Reïncarnatietherapie. Deze therapie is voor allerlei psychosomatische problemen geschikt. Angsten, PTSS, onverklaarbare pijnen, onverwerkte rouw, depressie, niet kunnen aarden, gewichtsproblemen en meer. Het gaat erom dat elk probleem een ‘oorsprong’ heeft in het verleden, waar dan ook. Als je de oorsprong kunt ontladen, is de bodem onder je probleem weg en verdwijnt het probleem. Meer info kun je vinden op www.sylviamerens.nl

Alternatieve geneeswijzen. Meer informatie over alternatieve geneeswijzen vindt u hier.

 

Belangrijk: Raadpleeg bij lichamelijke en geestelijke klachten altijd eerst uw huisarts