Afbeelding blije ervaringen van klanten- gezondheidsdetective
Hieronder enkele reviews en ervaringsverhalen van klanten die in de loop der tijd zijn geholpen met hun gezondheid en klachten zoals diabetes, blaasontsteking, afvallen, autisme, depressie, reuma, burn-out, migraine, eczeem, stress en meer.

Zelf een bericht achter laten? Onder aan de pagina kun je je eigen ervaring delen. We zijn blij met je reactie en horen graag hoe je geholpen bent en hoe belangrijk de oplossing voor jou was.

Persoonlijke ervaringen van anderen

“Gevecht tegen kanker gewonnen”

Vorig jaar zomer kreeg ik de diagnose Slokdarmkanker. Doorgestuurd naar het AMC waar we het “traject voor genezing” in gingen. Dit hield in 5 weken chemo en bestraling. Ik zou in december 2013 geopereerd worden. Ik zou een buismaag krijgen. Op de PET scan eind oktober werden er diverse uitzaaiingen geconstateerd en werd dus niet geopereerd ik zou dus een levensrekkende behandeling krijgen. Nu ben ik 50 jaar en geef het niet zo snel op. Dus ik was op zoek naar een natuurgeneeskundige die mij de weg kon wijzen om te genezen van de kanker. Via een vriend ben ik bij Frank terecht gekomen, dit was in december 2013. Frank heeft mij mijn lichaam laten ontgiften door eerst al mijn amalgaam vullingen te laten saneren en vervolgens met chlorella en Kurkuma afvalstoffen uit mijn lichaam te verwijderen.
Tegen de kanker drink ik twee soorten thee, en kauw op abrikozen pitten en drink een theelepel opgelost zuiveringszout. Verder doet het geïoniseerde water zijn werk tegen de vervelende bijwerkingen van de chemo.
Ik ben nu twee maanden onder behandeling bij Frank en er is een CT scan gemaakt waarop de kanker NIET meer aangetoond kan worden. Dit is een geweldig resultaat waar we verder mee kunnen.
Ik doe de behandeling van Frank naast de chemotherapie in het ziekenhuis. In 10 jaar tijd hebben ze dit nog niet meegemaakt, vertelde de oncoloog. Ik weet zeker dat de behandeling bij Frank zeker zal bijdragen tot een algehele genezing van kanker. Je moet het wel zelf doen en er voor 100% achter staan dat je wilt genezen en het gevecht tegen kanker wilt winnen!!!

Marius Nijs.

Marinus is door het AMC kanker-vrij gediagnostiseerd sinds juni 2014

“Auto-immuun oplossing”

Hallo Frank, Ik ben ontzettend blij dat ik uiteindelijk de stap gemaakt heb, om jou te bellen. Ik heb jaren onderzoek achter de rug, uiteindelijk is bij mij de auto- immuun ziekte sjögren geconstateerd. Ik kreeg de nodige medicijnen, heb een revalidatie traject gedaan etc. Maar het bleef vallen en opstaan, ik had veel pijn, was stijf, geen dingen die ik op mijn leeftijd wilde. Ik ging mijn voeding veranderen, hierna begon ik me beter te voelen. Nadat ik bij jou onder behandeling kwam, ging het echt steeds beter met me. Ik voel me beter dan ik sinds jaren gedaan heb, ik heb bijna geen pijn meer, heb weer energie, ben niet steeds moe. Kortom IK LEEF. Ik ben blij en dankbaar dat jij op mijn pad gekomen bent. Lieve Frank, je bent een topper!!!!!

Nathalia Zoer – 2014

“Psoriasis”

Enkele jaren geleden werd vastgesteld dat ik psoriasis heb. Dit was vooral op mijn hoofdhuid (onder mijn haar) zo erg, dat mijn kleren vaak onder witte schilfers bedekt werden. De dermatoloog kwam niet verder dan cortisone shampoo en zalf, en als ik daarmee gestopt was kwam het direct terug. In oktober 2013 kwam ik voor het eerst hier en werd geconstateerd dat mijn lijf vol metalen zat. Na een behandeling met onder andere chlorella tabletten zijn de symptomen inmiddels heel erg afgezwakt binnen deze korte tijd, waar ik erg blij mee ben!!
J.H. – 2014

“Chronisch vermoeidheidssyndroom bleek Lyme en Pfeiffervirus”

Klacht: Vermoeidheid, spijsverteringsklachten, concentratieproblemen.

Een vriendin van me wees me op electro acupunctuur, omdat haar dochter daar zo’n baat bij had. Ik had namelijk al tientallen jaren ernstige klachten betreffende de spijsvertering, maar de laatste vijf jaar sleepte ik me daarnaast voort, te moe om te concentreren of werk uit mijn handen te laten komen. De arts had chronische vermoeidheidssyndroom gediagnosticeerd, maar er is geen behandeling voor. Ik ging naar Frank, die al bij het eerste bezoek o.a. De borrelia bacterie in de spijsverteringsorganen constateerde. Ofwel Lyme en daarnaast Pfeiffervirus. Zijn behandeling maakte dat ik me in een aantal maanden enorm veel beter voelde. Ik ben Frank zeer erkentelijk en ik kan een afspraak bij hem oprecht aan een ieder met klachten aanraden.

Maaike G.

“Na 3 jaar darmklachten, voelde ik me binnen een half jaar weer gezond”

Klacht: Doorlopende waterige diaree

Ruim 3 jaar heb ik deze klachten gehad. Toen het zo extreem werd dat ik doorlopend op het toilet zat, ben ik eerst het reguliere circuit doorgelopen. Daar kwam na specialistisch onderzoek uit; een sluimerende virus waar we zolang het sluimerend is niets aan kunnen doen.

Na een artikel in een maandblad gelezen te hebben, besloot ik contact op te nemen met In Balance, waar ik werd door verwezen naar Frank Landsman, een electro-acupuncturist. Deze constateerde meerdere virussen en parasieten. Na het eerste consult kreeg ik tabletten en druppels mee en het advies het bloedgroep dieet te volgen. Na ongeveer 4 weken kon ik al de eerste verbeteringen waarnemen. Ook adviseerde Frank mij om een darmspoeling te laten doen. Ook dit heb ik gedaan. Na het 2e consult kreeg ik andere tabletten en druppels mee. Na ongeveer 2 maanden had ik voor het eerst normale ontlasting. Na het 3e consult was Frank zeer tevreden over het resultaat. Mijn darmen waren weer schoon. Nu kreeg ik nog tabletten en druppels mee om de darmflora weer op peil te brengen. Na ongeveer een half jaar voel ik me weer gezond. Het dieet is best te doen en heeft als prettige bijkomstigheid dat ik ook nog 12 kilo ben afgevallen.

Ik ben zeer tevreden over de behandelingen die ik bij Frank heb gekregen.

Kathe DM

“Geduld is een schone zaak”

Onderwerp: geduld is een schone zaak

Beste lezer,

In april/mei van het jaar 2007 ben ik voor het eerst bij meneer Landsman geweest. Hij ontdekte o.a. Galstenen bij mij, hier heb ik div. ‘bietenkuren’ voor gehad maar het liep, zoals door meneer Landsman voorpelde, toch uit op een operatie. Die heb ik inmiddels achter de rug en ik ben weer behoorlijk op de been. Omdat ik nu al verschil merk, wil ik dat proces nog de tijd geven, maar alle lof voor Dhr. Landsman want ik liep er al heel lang mee.

Laura M

“Aneurysma kleiner na behandeling”

Klacht: aneurysma

Bij mij was een zwakke plek ontdekt in mijn slagader bij de nieren (aneurysma) van 4.8 cm bij 5 cm gaat de chirurg over tot een operatief ingrijpen. Bij Frank een totaal onderzoek gehad en zijn de aderen schoon gemaakt. Verder gebruik ik tabletten om de wand van de aderen te versterken, dat is, de buitenwand van de aorta.

Bij een echo, die later werd gemaakt bleek, dat de zwakke plek 4.3 cm was, dat is dus iets kleiner.

H.M.

“Een heel ander kind”

Klacht: autisme

Maarten is een jongen van 6 jaar oud die nu blij en vrolijk is.
Wij hebben te horen gekregen na observatie in de kas dat hij naar groep 3 gaat.
Dat was voor kort ± 4 maanden geleden een ander verhaal.

Eigenlijk vanaf zijn geboorte zijn we ziekenhuis in en uitgewandeld. En wat ons eigenlijk letterlijk gezegd werd: Maarten ontwikkeld zich als Maarten. Gaat hij naar de reguliere school? Gaat hij naar specialonderwijs? De tijd zal het leren. En zo werden we eigenlijk naar huis gestuurd. Zoals ik al zei veel bezoeken aan het ziekenhuis maar wijzer werden we er niet van.

Ja, Maarten (3 jaar) 3 dagen, 3 maanden lang observeren in het UMC op de afdeling kinderpsychiatrie vonden wij als ouders wel erg zwaar en hebben dat niet gedaan (ze dachten aan een vorm van autisme).

In november een afspraak gemaakt en nu 4 maanden latere een heel ander kind. De eerste week was heel heftig, alles wat Maarten deed werd 3x zo erg, fladderen met zijn handen, heen en weer rennen etc. Maar na een paar dagen zat hij bij me achter op de fiets en zei: Mama ik heb geen buikpijn meer en mijn hoofdpijn is ook weg. De logopediste en de juffrouw hadden zoiets van, we zien wel hoe het uitpakt. De logopediste waar Maarten al vanaf zijn 2 ½ jaar heen gaat vindt dat hij rustiger is geworden en zich beter kan concentreren. De juffrouw op school vindt dat Maarten ook een heel ander kind is geworden als er werkjes gedaan werden dan ging hij naar het toilet en kon nooit stil zitten, overal heen lopen. Nu met een beetje extra aandacht van de juf maakt hij zijn werkjes, gaat rustig spelen en valt niet meer op tussen zijn klasgenootjes. En thuis gaat het ook erg goed. Zijn spraak gaat ook steeds beter, hij slaapt goed, eten gaat beter, alleen aan zijn fijne motoriek daar moeten we nog aandacht aan blijven geven. Maar hij gaat moet sprongen vooruit. Wat Frank bij Maarten in 4 maanden heeft bereikt is onvoorstelbaar.

Adriaan en Annuska

“You are my number one”

Frank,

As a doctor you’re my number one!
Dank voor je aandacht.

Ineke

“Ik kon amper een pen vasthouden”

Klacht: pijnklachten

Ik ben Carola Vroling en ik ben 15 jaar oud.

Toen ik 7 a 8 jaar was, reeg ik pijn in mijn benen en later ook in mijn handen en armen.
Met sport (handbal) kon ik niet meer meedoen, dus ik ging met sport op doel.
Dat ging het eerste tijdje wel goed, maar toen ik ouder werd, kreeg ik al meer klachten en zeiden dokters en me ouders enz dat ik misschien beter er mee kon stoppen, maar ik ging gewoon door.

Vele doktoren stuurde me vaak weg en zeiden: “ het zit wel in de groei”, “ dat hebben wel meer kinderen”. En zo werd ik dus alle keren weer op de stoep gezet. De laatste jaren heb ik zoveel pijn gehad dat ik amper meer mijn pen kon vasthouden. Nu wisten we dat we een beter oplossing moesten zoeken dan een dokter.

Toen kwamen we via de buurvrouw er achter dat er in Bovenkarspel een electro-acupuncturist is. Ik ben al eens eerder bij een electro-acupuncturist geweest, maar daar heb je ongeveer ½ jaar tot 1 jaar wachttijd.
We hebben maandag de 15e nov. een afspraak gemaakt en we waren woensdag 17e aan de beurt. Ik moest daar op een stoel zitten en kreeg een buisje in me hand, zo kan hij meten wat er met mij aan de hand was. Ik had heel wat ziektes in mijn lichaam. Ik kreeg daar voor medicijnen en druppels mee.
Na een maand, moest ik terug komen, in die maand ging het al stukken beter met me, ik kon zonder pijn handballen, schrijven, lopen, rennen en fietsen enz. Na die maand ben ik terug gekomen en ben ik weer doorgemeten, ik kreeg een andere reeks pillen en een flesje met druppels. Nu ben ik met deze reeks bezig en ik voel dat er al een hele verbetering is. Hierna moet ik nog 1 keer terug komen.

Ik ben heel blij dat we deze oplossing hebben kunnen vinden. Dankzij deze methode ben ik zo goed als genezen.

Bedankt daarvoor,

Carola V.

Belangrijk: Raadpleeg bij lichamelijke en geestelijke klachten altijd eerst uw huisarts

2 gedachten over “Ervaringen van klanten”

 • Vorig jaar zomer kreeg ik de diagnose Slokdarmkanker. Doorgestuurd naar het AMC waar we het “traject voor genezing” in gingen. Dit hield in 5 weken chemo en bestraling. Ik zou in december 2013 geopereerd worden. Ik zou een buismaag krijgen. Op de PET scan eind oktober werden er diverse uitzaaiingen geconstateerd en werd dus niet geopereerd ik zou dus een levensrekkende behandeling krijgen. Nu ben ik 50 jaar en geef het niet zo snel op. Dus ik was op zoek naar een natuurgeneeskundige die mij de weg kon wijzen om te genezen van de kanker. Via een vriend ben ik bij Frank terecht gekomen, dit was in december 2013. Frank heeft mij mijn lichaam laten ontgiften door eerst al mijn amalgaam vullingen te laten saneren en vervolgens met chlorella en Kurkuma afvalstoffen uit mijn lichaam te verwijderen.
  Tegen de kanker drink ik twee soorten thee, en kauw op abrikozen pitten en drink een theelepel opgelost zuiveringszout. Verder doet het geïoniseerde water zijn werk tegen de vervelende bijwerkingen van de chemo.
  Ik ben nu twee maanden onder behandeling bij Frank en er is een CT scan gemaakt waarop de kanker NIET meer aangetoond kan worden. Dit is een geweldig resultaat waar we verder mee kunnen.
  Ik doe de behandeling van Frank naast de chemotherapie in het ziekenhuis. In 10 jaar tijd hebben ze dit nog niet meegemaakt, vertelde de oncoloog. Ik weet zeker dat de behandeling bij Frank zeker zal bijdragen tot een algehele genezing van kanker. Je moet het wel zelf doen en er voor 100% achter staan dat je wilt genezen en het gevecht tegen kanker wilt winnen!!!

  Marius Nijs.

 • Jarenlang had ik regelmatig hoofdpijn en voelde ik mij verschrikkelijk beroerd. De periodes van het niet lekker zijn werden steeds dichter op elkaar. Op een gegeven moment kreeg ik het gevoel dat het een groot onderdeel van mijn leven was.
  De pijn kwam vanuit mijn nek opzetten, werd misselijk, maar had wel zin om te eten…..Vervolgens had ik drie dagen aan één zijde verschrikkelijke stekende pijn. Het daglicht was erg scherp aan mijn ogen. In het begin relateerde ik deze klachten aan de hormonen, aan mijn gehoorapparaat of aan mogelijke stress. Verschillende keren bij de huisarts geweest en werd met pijnstillers naar huis gestuurd. Het probleem werd hierdoor niet verholpen en de pijn bleef.
  Vroeger heb ik veel baat gehad bij de voorganger van Frank, dhr. Vente. Frank heeft zijn praktijk overgenomen en heb mijn klachten met hem doorgenomen. Allereerst werd er telefonisch aangegeven dat mijn oude vullingen vervangen moesten worden, omdat hier te veel kwik in zit. Hiernaast heb ik chlorella en andere voedingssupplementen geslikt en de druppels die Frank voor mij samenstelde.
  Op zijn advies zijn alle vullingen vervangen en kan ik inmiddels zeggen dat ik maandenlang hoofdpijn vrij ben. Ook heb ik de stap durven nemen om mijn oorprobleem te verhelpen door een operatie. Ik ben nu SUPER blij, want ik heb geen gehoorapparaat en geen hoofdpijn meer!!
  Frank dank hiervoor. Je bent een TOP COACH!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.