De volmaakte genezer is hij of zij die precies datgene met de patiënt doet wat nodig is om hem/haar gezonder te maken. Daarvoor moet hij de oorzaak van de kwaal weten.

afbeelding tree of lifeDit kan natuurlijk langs de intuïtieve weg, zodat een diagnose niet nodig is. Maar aangezien maar weinig mensen dit vermogen of deze wijsheid bezitten, moet de toestand van een patiënt meestal langs zintuigelijke weg en meestal met behulp van instrumenten worden vastgesteld.

Het is een vaststaand feit dat er veel meer is dan we met onze vijf zintuigen kunnen waarnemen. Eigenlijk is elk apparaat een meetinstrument om de waarneming van onze vijf zintuigen te versterken. Met behulp van instrumenten kunnen we van de ons omringende natuurkrachten ontzettend veel meer kenbaar maken. Ook is duidelijk dat buiten dit via meetinstrumenten te kennen gebied, een gebied moet zijn dat door ons heel moeilijk of niet te bespeuren is, maar toch waarschijnlijk veel groter is dan de z.g. “grofstoffelijke wereld”.

Het is helaas een feit dat de medische wetenschap tot nu toe niet instaat is geweest de mensen gezonder te maken. Dit komt omdat ziekte over het algemeen een gevolg is van een verkeerde levenswijze in een onzichtbare vervuilde wereld en daarop wordt meestal niet gelet. Dit neemt niet weg dat de chemotherapie een snelle hulp kan zijn tegen lichamelijk lijden en dat operatief- en reparatief ingrijpen een zegen zijn.

MederianenMaar om mensen werkelijk gezonder te maken is meer kennis, inzicht en misschien wel intuïtief aanvoelen van ons hele wezen nodig. Het is in ieder geval mijn passie om via fijn afgestemde meetapparatuur de mogelijkheid te hebben om de fijnstoffelijke vervuilingen van ons lichaam te kunnen opsporen en verwijderen.

Zonlicht geeft energie aan de planten, die ons dan weer zuurstof verschaffen waardoor we kunnen ademen en leven. Echter de vitamine B12 die voor de zuurstof opname en transport van ons bloed zorgt kan geblokkeerd zijn door de voedings- en milieu gifstoffen die wij als mens zelf gecreëerd hebben. De kunst nu is om die gif-stofjes te vinden in uw lichaam zodat uw levens energie weer terugkomt en uw klachten verdwijnen.

Die kunst van genezing is mijn passie.

Frank Landsman

Belangrijk: Raadpleeg bij lichamelijke en geestelijke klachten altijd eerst uw huisarts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.