gezondheids detective_afspraakBel telefoonnummer 06 – 51 25 10 91 voor een afspraak.

Spreek op de voicemail duidelijk uw gegevens in (naam, telefoonnummer, de klacht en op welke locatie u behandelt wilt worden). Frank belt zo spoedig mogelijk terug.

 

 

Praktijk locaties

Je kunt terecht in Wijk bij Duurstede, Amsterdam en Bovenkarspel (NH) voor een gezondheid-APK, coaching en de behandelingen electro-acupunctuur, natuurgeneeskunde, tachyon en glycobiologie.

Telefonisch- of Online video-consult

Een telefonische vorm van coaching is mogelijk, indien het niet mogelijk is om op deze locaties te komen. Met telefonische-  of online consulten en coaching kunnen eveneens effectieve resultaten behaalt worden.

Betaalgegevens

Betaling privé consult bij voorkeur contant.

Telefonisch- of online consult vooraf te betalen.

 

Belangrijk: Raadpleeg bij lichamelijke en geestelijke klachten altijd eerst uw huisarts

Eén gedachte over “Afspraak maken”

  • Enkele jaren geleden werd vastgesteld dat ik psoriasis heb. Dit was vooral op mijn hoofdhuid (onder mijn haar) zo erg, dat mijn kleren vaak onder witte schilfers bedekt werden. De dermatoloog kwam niet verder dan cortisone shampoo en zalf, en als ik daarmee gestopt was kwam het direct terug. In oktober 2013 kwam ik voor het eerst hier en werd geconstateerd dat mijn lijf vol metalen zat. Na een behandeling met onder andere chlorella tabletten zijn de symptomen inmiddels heel erg afgezwakt binnen deze korte tijd, waar ik erg blij mee ben!!

Reacties zijn gesloten.