5G straling bescherming microwave

 

Het is een hot topic en niet ongegrond, 5G-Straling en electrosmog: bescherming is nodig. Vage klachten zijn het resultaat. Klachten met een hele concrete oorzaak, die in de volksmond gewoon “stress” wordt genoemd en waarmee je moet leren leven. 

Electrosmog kun je niet zien, proeven, horen of ruiken, maar we worden wel constant door zendmasten gemicrowaved en daar kun je stress van krijgen! Ben jij goed geïnformeerd over de gevolgen van straling? De driehoek van gezondheid helpt je bewegen naar een gebalanceerde gezondheid.

 

5G straling: “We hebben geen last van Tjernobyl, maar wel van tonijn uit blik van de Pacific oceaan”.

 

 

3-Stappen Systeem: Bescherm jezelf tegen 5G Straling en electrosmog

Stap-1: Controleer de mate van straling door electrosmog

Controleer hoe ver jij van een 4G-5G zendmast afwoont. Controleer jezelf op trombose. Laat jezelf en je huis doormeten.

 

Stap-2: Minimaliseer straling

Schakel s’nachts jouw Wi-Fi uit (en vraag het ook aan de buren). Heb je zittend werk achter computer, kom dan elke 20 min even in beweging. Mobiel bellen doe je het beste met korte telefoontjes of een oortelefoon.

 

Stap-3: Bescherm je lichaam en je huis met anti-EMS producten.

Veel mensen kunnen door EMS stralingsbelasting (electro magnetische straling) s’nachts niet meer slapen en zijn daardoor volkomen uitgeput. Ondersteun je bijnieren met voedsel supplementen. Geef jezelf energie met vitamine B12 neusspray en essentiële suikers. Voorkom klontering van je bloed (rouleaux effect), neem wat vitamine E of een aspirientje.

 

 Radioactiviteit kun je niet zien, proeven, horen of ruiken, maar we worden wel constant door belaagd zonder dat we het weten.

 

Röntgen straling X-Ray

Radioactieve röntgen straling, waar gaat het over? Radioactiviteit kun je niet zien, proeven, horen of ruiken, maar we worden wel constant door belaagd zonder dat we het weten. In 2014 kon je wel jagen op hert en zwijn in Duitsland, maar nog niet eten als gevolg van de 1986 ramp van Tjernobyl. Wederom, vaak hebben vage klachten een concrete oorzaak, die we gewoon “stress” noemen en waarmee we moeten leren leven.

Hoe zit het met mijn lichaam?

Het effectief bestrijden van Radioactiviteit is een groot probleem en nog steeds niet waterdicht opgelost. Het is zeker dat niet alleen de Tonijn uit de Pacific Oceaan besmet is met Cesium uit Fukushima, maar tevens alle eetbare producten van de Westkust van Noord en Zuid Amerika en ook Hawaii.

Straling en electrosmog: Tsjernobyl versus Fukushima

De eerste keer dat Nederland opnieuw geconfronteerd werd met een grootschalige ramp in een buitenlandse kerncentrale was in maart 2011. Door een aardbeving en tsunami voor de kust van Japan liepen meerdere nucleaire installaties van de kerncentrale van Fukushima door gebrek aan koeling grote schade op en kwamen er veel radioactieve stoffen vrij.

Dit was een heel ander type ongeval dan bij Tsjernobyl, maar ook hier kwamen gedurende vele dagen grote hoeveelheden radioactiviteit vrij. Achteraf weten we dat in Fukushima ongeveer een factor tien minder radioactiviteit vrijkwam dan in Tsjernobyl. Omdat Fukushima ook nog op veel grotere afstand ligt dan Tsjernobyl waren de gevolgen voor Nederland beduidend lager.
Toch werd de Nederlandse overheid bestookt met vragen van verontruste burgers in eigen land, van Nederlanders die in Japan waren of werkten en van bedrijven die te maken hadden met mogelijke besmettingen van vliegtuigen, containers, landbouwproducten of andere waren uit Japan.

Doordat na Tsjernobyl de voorbereiding en aanpak van stralingsincidenten en rampen flink waren verbeterd, kon het RIVM de stralingsdosis in Japan snel berekenen en zo de risico’s voor de gezondheid van Nederlanders in Japan realistisch inschatten. Ook kon het RIVM het milieu in Nederland realtime controleren op verhoogde radioactiviteit.

Lees tip: Atomic Suicide; Walter Russell.

 

Stress door straling is een serieus probleem en wordt steeds groter. Wees goed geïnformeerd, doe research en bescherm jezelf. 

 

 

Tips om jezelf gezond te houden met het oog op 5G-straling.

Stap-1: Bekijk het filmpje over Fukushima

 

En lees het boekje van TNO: Straling en radioactiviteit, Tjernobyl 1986, Prof.Dr.D.W.van Bekkum, Friese persboekerij Drachten, ISBN 9033015021.

Stap-2: Meet de radioactiviteit in je voedsel.

Doe research waar je goedkoop een Geiger teller kunt aanschaffen die de radioactiviteit van jouw voedsel meet! 50% van onze granen importeren wij uit de Oekraïne, welke nog belast zijn met de straling van Tjernobyl. Walnoten uit California zijn mogelijk door Fukushima belast.

 

Stap-3: Bescherm je lichaam met de supplementen

Bescherm je lichaam met de supplementen die ervoor ontwikkelt zijn om het lichaam te ondersteunen tegen de stralingsbelasting. Jodium, Illumodine, Megahydrate ea. De juiste middelen en hoeveelheden voor jouw situatie kun je via een APK laten doormeten.

 

Samenvatting 5G straling of radio-actieve voeding:

Kies en investeer in een gezonde levensstijl, dan kun je de dingen doen waar je blij van wordt en een bijdrage leveren aan de wereld. Als je blijvend ziek bent of blijft kwakkelen dan kan je geen plezier beleven.

Weten wat jij nodig hebt als het gaat over straling?

Bel me met vragen of om een afspraak te maken (06 51 25 10 91). In de praktijk of via een online afspraak krijg je mijn onverdeelde aandacht om alle specifieke gezondheidsvragen te beantwoorden.

 

Stel uw vraag aan de Gezondheids detective

Om u te begeleiden op weg naar een optimale gezondheid, vraag ik:

Stel mij specifieke vragen over uw gezondheidsproblemen.

Typ uw vraag in het reactieformulier onder aan deze pagina.

Door uw vraag online te stellen kunnen ook anderen profiteren.

Verzoek: 

1. Verspreid deze tips via Facebook, Google+, Linked-in en Twitter

2. Geef gerust feedback op inhoud, waarde en relevantie (via het formulier onderaan de pagina).
De bedoeling van deze gezondheid blog is om vage lichamelijke klachten steeds beter concreet te maken en stap voor stap uw keuze van levensstijl te veranderen in de richting van een gebalanceerde individuele gezondheid.

 

Vindt u deze informatie waardevol?

-> Schrijf u in voor de uitgebreide nieuwsbrief (rechtsboven aan deze pagina) en blijf automatisch op de hoogte.

DISCLAIMER: Als gezondheid & wellness coach behandel, verzacht of genees ik geen ziekten. Als coach ondersteun ik op holistische wijze veranderingen in levensstijl om klanten te helpen om hun leven te verbeteren. Belangrijk: Bij lichamelijke en geestelijke klachten raadpleegt u altijd eerst uw arts voor medisch advies.

Belangrijk: Raadpleeg bij lichamelijke en geestelijke klachten altijd eerst uw huisarts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.